Amics que hem segueixen

| lunes, 28 de julio de 2008


Estava rentant el cotxe amb el "rulo" quan hem va cridar l'atenció l'efecte que feia el aigua en el cristal i vaig fer la foto.
El resultat hem va pareixer molt cridaner i per això crec que valia la pena penjarla.

7 comentarios:

Pedro dijo...

me gusta el resultado tan abstracto. bien vista la foto

R. A. Riveiro dijo...

Preciosa imagen, una foto de artista. Sobre lo de mi nivel, creo que es el mismo que el tuyo, cada uno en su estilo. Un saludo y enhorabuena por la foto.

Abe Sanchez dijo...

Gracias por vuestros comentarios que espero con inpaciencia ya que me dais muchas ganas de seguir con el blog y intercanviar emociones con vosotros.
Gracias.

August dijo...

Ei que dius?
Bona foto Abe, un poc abstracta. Vaig a ser crític, ja que tu no ho eres amb mi. Crec que li falta nitidesa. Prova a fer-li una mascara d'enfocament. Gràcies pels teus comentaris, però CRITICA'M!!!!
AU!

Araceli dijo...

Ostres... que maca aquesta. M'ha fet pensar en les famoses làmines del test Rorchart en que cadascú hi veu el que hi veu. M'agrada la serenor que es respira al teu fotoblog. Visitar-lo és una experiència francament agradable. No dubtis que hi tornaré! Felicitats!

Abe Sanchez dijo...

Gracies a tots, estic il.lusionat amb el blog i vosaltre feu que tinga ganes de millorar.
Gràcies.

Nany dijo...

Oh! que buena imagen, me encantan este tipo de fotos donde se siente el agua que casi se palpa la humedad, el frescor, donde se disfruta de la trasparencia del agua. Muy bien felicidades y gracia por la visita