Amics que hem segueixen

Campana de engobe

| lunes, 19 de mayo de 2008


Fotografia de una campana de engobe.
Aplicció clau en el mon de la ceràmica.
En la meva jornada de tregall hem va cridar l'atenció aquesta imatge, encaraq que no tenia la càmera vaig pensar que "més val mòbil en ma que 100 càmeres volant" i amb el meu mòbil vaig realitzar la fotografia.


0 comentarios:

Peñiscola

| domingo, 18 de mayo de 2008Augusto fent fotos a la platja de Penyiscola en pascua, ens ho varem passar molt be estrenant la nova càmera.


1 comentarios:

Que fem?

|


Estavem al castell de Sagunt admirant les vistes i preguntant-mos on podiem anar per a seguir gaudint del fantàstic dia que teniem.
0 comentarios:

Petals

|


Era epoca de comunions i adornaven els portals dels xiqueets que eixien de les cases.
Quan va passar tot varen quedar els petals de les flors en terra, vaig intentar donarli força deixant la resta de la imatge en blanc i negre.


0 comentarios:

Sagunt

| sábado, 17 de mayo de 2008
En la part antiga de Sagunt pujant al castell, es poden vorer carrers molt bonics.
Per a fer aquesta fotografia vaig esperar a que no passara ningú i encuadrant de manera que agafara una part de l'arc d'entrada vaig realitzar la foto.


0 comentarios:

Riu de seda

|

Vaig trovar aquest riuet mentres caminava amb Augusto per els voltants de la cova santa.
Per a poder utilitzar una velocitat d'obturació lenta per a conseguir el efecte dessitjat en l'aigua varem montar el tripode per a evitar que la foto estiga trepitjada. Com hi havia molta llum i no podiem conseguir que ens eixira una bona exposició vaig montar un filtre polaritzador i aquest va ser el resultat.


1 comentarios: